Motovia moto club racing-PANNONIARING

t

Vicemajster Slovenska z roku 2010 Peter RAUCH v priebežnom poradí tohtoročného európskeho šampionátu Alpe Adria v priebežnom poradí na skvelom 5.mieste! Motovia moto club racing-PANNONIARING 03.- 05.06.2011 – Pannoniaring – Maďarsko

M SR – 3.miesto – Peter RAUCH,  5.miesto – Jaroslav ČECH
AA   – 6.miesto – Peter RAUCH, 11.miesto – Jaroslav ČECH

Tohtoročný šampionát M SR sa skladá zo 6.pretekov. To znamená,že máme za sebou presnú polovicu seriálu.Výsledky našich  sú zatiaľ povzbudením pre dobré výsledky našich pretekárov v sezóne 2011.

CELKOVO  SEZÓNA  2011:
Priebežné výsledky:

Majstrovstvá Slovenska:
2.miesto  – Peter RAUCH trieda 125 ccm 57 bodov
5.miesto  – Jaroslav ČECH trieda 125 ccm 33 bodov

Európsky šampionát AA: 

5.miesto  – Peter RAUCH trieda 125 ccm 34 bodov
14.miesto – Jaroslav ČECH trieda 125 ccm 16 bodov

Peter RAUCH –  Na preteky na Pannoniaring som sa veľmi tešil,nakoľko trať je technická a preto som veril v dobrý výsledok.Ten napokon nebol až taký oslnivý ,ako som čakal.V piatok som absolvoval dva voľné tréningy .Nazbierali sme nejaké informácie na nastavenie motorky,no prvá kvalifikácia v sobotu potvrdila,že som sa v nastavení vydal nesprávnym smerom.Do druhej  kvalifikácie som všetko vrátil na počiatočné hodnoty a vylepšil som čas o 1,5 sekundy na kolo.Výsledkom toho bolo 9.miesto na štarte. Po nepodarenom štarte som sa postupne prepracoval na 7.miesto. Po tvrdom súboji v poslednom kole s talianskym súperom som nakoniec obsadil 6.miesto v Alpe Adrii. V majstrovstvách Slovenska to bolo 3.miesto.V priebežnom poradí Alpe Adria mi patrí celkové 5. miesto a v hodnotení M SR je to 2.miesto. 17.-19.06.2011 nás čaká domáci pretek na Slovakia ringu.V mene svojom aj v mene  Motovia moto club racing, pozývame verných fanúšikov motocyklového športu  na okruh do Orechovej Potôni pri Dunajskej Strede.

Jaro ČECH –   Pannoniu hodnotím ako veľmi vydarené podujatie.Silne technický okruh je presne to čo mi v silnej miere vyhovuje.Od začiatku sa mi jazdilo veľmi dobre a pomerne rýchlo som sa na ňom dostal do správneého tempa.Štart sa mi podaril a v preteku sa podarilo polepšiť si  o nejakú tú pozíciu v pred.Motorka na rovinkách trochu zaostávala za konkurenciou.Výkend hodnotím za vydarený za čo môžme ďakovať aj počasiu ktoré vydržalo bez dážďa.Už teraz sa teším na Slovakia ring.

Team manager
Peter BELLÁS    

Povedz o tom svojim priateľom

Loading Facebook Comments ...